• Kontakt centar: (+381) 060 0 300 518
  • |
  • Email: info@thinkit.rs

Kvalitet i brzina

Koristili smo najnovije tehnologije prilikom izrade izvršiteljske aplikacije. Svi podaci se skladište na brzim serverima i nema opterećenosti tako da sa našim softverom nema čekanja na otvaranje stranica i "pucanja" programa.

Dostupnost podataka

Pomoću odličnog korisničkog interfejsa do podataka dolazite na brz način. Svi podaci su vam uvek dostupni, putem računara, tableta, telefona. Sve podatke u bilo kom trenutku možete dobiti na klik.

Najbolja cena

Garantujemo najbolje cene na tržištu! Iskoristite promo period i uštedite na godišnjem nivou čak do 1000 evra korišćenjem našeg softvera!
6 do 12 meseci za 1 dinar za nove korisnike!

Sigurnost

Naš softver koristi 256 bitnu SSL kriptografiju!
Vaši podaci su u svakom trenutku zaštićeni putem čestih backup-ova koji se rade na časovnom nivou.

Masovne radnje

Imate veliki broj predmeta, šaljete velike pošiljke?
Nikakav problem, nakon odabira dokumenta možete slati poštu za masovno selektovane predmete i isto tako generisati određeni dokument za veliki broj predmeta.

Dodatni moduli

Uz sve pakete aplikacije dobijete na korišćenje nekoliko modula (CROSO, JMBG, POŠTA) koji aktivnosti za koje su potrebni dani, svode na jedan klik. Importi predmeta nikada nisu bili lakši jer je sada omogućeno i zaposlenima da sami unose veliki broj predmeta kroz excell tabele. Budite u prednosti!

Podrška i obuka

Dostupni smo putem svih sredstava komunikacije. U okviru softvera smo razvili LiveChat putem koga možete u bilo kom trenutku razgovarati sa našom podrškom.Pripremili smo odličnu obuku za vaše zaposlene, kroz par dana korisnici mogu početi sa beleženjem podataka u softveru. Često organizujemo zajedničke sastanke za vašom kancelarijom kako bi čuli vaše utiske i savete za unapređenje softvera.

PRESS Centar

Putem izvršiteljske aplikacije ćete dobijati sve bitne izmene propisa/zakona u Srbiji. Svakodnenovno možete putem svog naloga pratiti najnovije vesti sa svih medija iz Srbije i okruženja vezane za poslovanje izvršitelja. Budite obavešteni u svakom trenutku.

Izvršiteljska aplikacija - Pogledajte našu promo ponudu i posetite stranicu aplikacije

Uporedite

Uporediti našu ponudu sa gledišta kvaliteta, sigurnosti i cene sa tržišnim ponudama.

Prezentacija

Bez ikakve obaveze možemo organizovati prezentaciju softvera u vašoj kancelariji ili u našim prostorijama.

Početak saradnje

Ukoliko odlučite da iskoristite našu promo ponudu javite nam i krećemo sa saradnjom i obukom.

Ocean ThinkIT d.o.o.
Vladete Kovačevića 2A
11000 Beograd
M: 069 66 33 28

info@thinkit.rs
podrska@thinkit.rs